+359 877 753 332 office@topparceli.bg

Не се колебай да ни потърсиш!

Лорем ипсум долор сит амет, цонсецтетур адиписцинг елит. Морби ферментум,

Контакти

+359 877 753 332 office@topparceli.bg

гр. София, п.к. 1527,
бул. княз Александър Дондуков 66

Последвай ни:

Политика за личните данни

1. Въведение

„Топ Парцели“, ЕИК 207135305, е дружество с ограничена отговорност, управлявано от гр. София, бул. „Козлодуй“ № 100, ап. 11, е ангажирано със защитата на личните данни и спазването на всички приложими закони и регламенти относно обработката на лични данни, включително GDPR. Тази политика обяснява как обработваме информацията, която събираме за вас, когато използвате нашия уебсайт или услуги.

2. Събиране на Лични Данни

Събираме лични данни, когато се регистрирате за нашите услуги, когато се абонирате за нашия бюлетин или когато се свържете с нас директно. Това може да включва, но не се ограничава до, вашето име, адрес, електронна поща, телефонен номер и друга информация, необходима за предоставянето на нашите услуги.

3. Използване на Лични Данни

Личните данни, които събираме, се използват за предоставяне и подобряване на нашите услуги, за комуникация с вас относно вашите заявки, както и за изпълнение на правни и регулаторни изисквания.

4. Споделяне на Лични Данни

Ваши лични данни могат да бъдат споделяни с трети страни само ако това е необходимо за изпълнението на услугите, за които сме се договорили, или за спазване на законови изисквания. Всички трети страни, с които споделяме вашите данни, са задължени да спазват същите стандарти за защита, както и ние.

5. Сигурност на Лични Данни

„Топ Парцели“ прилага строги технически и организационни мерки за защита на личните данни от загуба, злоупотреба, неоторизиран достъп, разкриване, изменение или унищожение.

6. Права на Субектите на Данни

Вие имате право да поискате достъп до личните си данни, които обработваме, както и тяхната корекция, изтриване или ограничение на обработката. Можете също така да възразите срещу обработката на вашите лични данни и да изискате тяхното пренасяне.

7. Промени в Политиката за Защита на Личните Данни

Тази политика може да бъде обновявана периодично. Всички промени ще бъдат публикувани на нашия уебсайт, за да сте винаги информирани за това как защитаваме вашите лични данни.

8. Контакти

За въпроси относно тази политика или вашите лични данни, моля, свържете се с нас на office@topparceli.bg или чрез пощенския адрес, посочен по-горе.

Тази политика за защита на личните данни е създадена, за да отговори на изискванията за прозрачност, сигурност и защита на личните данни, както изисква законодателството, и да осигури доверие и безопасност на нашите клиенти и посетители на сайта.

Свържи се
с нашия екип

Стоян Зидаров

Стоян Зидаров

Собственик и консултант на TopParceli.BG
Иван Стоянов

Иван Стоянов

Собственик и консултант на TopParceli.BG
 - 
Bulgarian
 - 
bg
Chinese (Simplified)
 - 
zh-CN
English
 - 
en
German
 - 
de
Russian
 - 
ru