+359 877 753 332 office@topparceli.bg

Не се колебай да ни потърсиш!

Лорем ипсум долор сит амет, цонсецтетур адиписцинг елит. Морби ферментум,

Контакти

+359 877 753 332 office@topparceli.bg

гр. София, п.к. 1527,
бул. княз Александър Дондуков 66

Последвай ни:

Как TopParceli.bg помага да увеличите стойността на вашия парцел

Как TopParceli.bg помага да увеличите стойността на вашия парцел - Топ Парцели>

Имате парцел, който искате да продадете? Може би се страхувате, че няма да се справите сами с доброто му представяне пред купувачите? Продажбата на парцел може да бъде истинско предизвикателство и трябва да бъде извършено от професионалисти, за да се представи с всичките му положителни качества. Ето как TopParceli.bg може да помогне да увеличите стойността на парцела.

15 години опит означава детайлни познания на пазара

В TopParceli.bg не просто продаваме парцели, ние сме майстори на максималното увеличение на стойността! Нашите агенти на недвижими имоти познават купувачите. Знаят какво търсят те и как да им предложат вашия парцел по най-атрактивния начин. Забелязваме потенциала на вашия имот, който вие може би пропускате. Ще ви помогнем да го превърнете в магнит за инвеститори. 

Ето и няколко примера как нашият опит е помогнал на други клиенти.

Увеличихме цената на парцел в покрайнините на града с 20%, само като го разделихме на по-малки парцели и ги пуснахме на пазара поотделно. За друг клиент, открихме скрит извор на минерална вода под парцела, което му донесе тройна печалба при продажбата.

Какво отличава TopParceli.bg от други компании за недвижими имоти?

Индивидуален подход за повишаване стойността на вашия парцел

В TopParceli.bg не вярваме в готовите решения. Всеки парцел е уникален, както и неговият собственик. Затова ще ви предложим персонализирана стратегия, съобразена с вашите цели, желания и характеристиките на вашия имот.

 • Ще проучим местоположението на парцела, характеристиките, потенциала му и ще го оценим по най-справедливия начин.
 •  Ще ви покажем какви са най-доходоносните варианти за продажба на вашия парцел, съобразени с пазарните тенденции и вашите желания.
 •  Ще се погрижим за всички детайли по сделката, от подготовката на документите до финализирането на продажбата.
 • Ще ви осигурим спокойствие. Ще представим имота на надеждни купувачи и ще ви гарантираме честна и прозрачна сделка.

Консултирахме млад предприемач, който купи парцел с намерението да изгради върху него жилищен комплекс. Проучихме пазарните тенденции, анализирахме конкуренцията и му предложихме да изгради път до имота, с който да повиши стойността му и да привлече инвестиции. Допълнителното подобрение отне известно време и средства, но повиши цената на парцела с цели 20 %.

Продажба на парцел без главоболие: TopParceli.bg поема подготовката на документите

Продажбата на парцел може да се превърне в истинско бюрократично препятствие, изпълнено с множество документи, срокове и неясни процедури. Нашият екип от опитни агенти на недвижими имоти ще се погрижи за подготовката на всички необходими документи, за да може вашият парцел да бъде готов за сделка в най-кратки срокове.

Какви документи ще подготвим?

 • Документ за собственост: Ще проверим дали сте законен собственик на парцела и ще ви помогнем да извадите актуално удостоверение за собственост.
 • Удостоверение за данъчна оценка: Ще изготвим декларация и ще ви съдействаме за получаване на удостоверение за данъчна оценка от общината.
 • Скица от кадастъра: Ще ви помогнем да получите актуална скица от кадастъра, отразяваща точните граници на вашия парцел.
 • Удостоверение за административен адрес: Ще ви съдействаме за издаване на удостоверение за административен адрес, необходимо за нотариалната сделка.
 • Удостоверение за тежести: Ще проверим дали върху вашия парцел има ипотеки, залог или други тежести и ще ви помогнем да ги заличите, ако е необходимо.
Как може да се увеличи стойността на парцела?

Вашият парцел: Скрито съкровище, готово да блесне!

Мечтаете ли да извлечете максимума от вашия парцел? Екипът на TopParceli.bg е тук, за да ви помогне да превърнете парцела си в истинско съкровище!

Как ли? Ето само няколко идеи:

Ако имате голям парцел, но не ви е нужен целият, разделете го на по-малки имоти и ги продайте отделно, така ще спечелите по-висока цена и ще намерите купувачи по-лесно. Имотът ви е близо до центъра на града? Помислете за изграждане на жилищен комплекс – с добро планиране и качествено изпълнение може да спечелите много от инвестицията си. Ако имате красива гледка към планината, превърнете парцела си в къмпинг или хотел и предложете уникално преживяване на туристите, генерирайки стабилни приходи. Дори ако парцелът ви е с неправилна форма, той може да е идеален за изграждане на вила или нестандартен дом. 

Още такива идеи можете да получите от нашите агенти, с които ще повишите стойността на имота.

Превръщане на недостатъците на парцела в предимства

Ако имате парцел с проблемен терен, това не е причина да се отказвате от добра печалба. В TopParceli.bg сме майстори на превръщането на недостатъците в предимства.

Ето как ще ви помогнем:

 • Ако теренът е денивелиран, ще ви предложим решения за изравняване, терасиране или изграждане на подпорни стени.
 • При липса на директен път, ще ви предложим алтернативни варианти за транспортна достъпност, като например изграждане на алея или мост.
 • Креативни идеи за ползване: Ще ви помогнем да откриете нестандартни и печеливши начини за ползване на вашия парцел, съобразени с неговите характеристики и местоположение.

Не се страхувайте от трудностите! С екипа на TopParceli.bg до вас, вашият проблемен парцел може да се превърне в атрактивна инвестиция, която ще ви донесе максимална печалба.

Как мога да се предпазя от измами при продажба на парцел?

ТopParceli.bg: Доказана коректност и професионализъм в услуга на вашите цели!

В TopParceli.bg продаваме парцели, градим доверие и дългосрочни отношения с нашите клиенти. Коректността и професионализмът са в основата на всичко, което правим, и това ни отличава от конкуренцията. Горди сме да заявим,че сме успели да реализираме сделки в кратки срокове и при максимална възвръщаемост на инвестицията.

Екипът ни от опитни агенти на недвижими имоти е на ваше разположение, за да ви осигури професионална помощ  и спокойствие по време на целия процес на продажба.

Ние знаем, че вашият парцел е ценен актив и заслужавате да получите справедлива цена за него. Ето защо, защитаваме вашите интереси и се стремим да постигнем най-добрата цена.

Защо да се задоволявате с по-ниска цена, когато можете да получите най-добрата цена за вашия парцел? Свържете се с нас още днес и се насладете на коректност, професионализъм и успешна продажба!

Често задавани въпроси

Какво отличава TopParceli.bg от други компании за недвижими имоти?

Разполагаме с богат опит, който ни позволява да ви предложим експертни решения, съобразени с вашите нужди и цели. Целта ни е да ви осигурим най-добрата цена за вашия парцел. За това ще го представим на широк кръг от потенциални купувачи и ще преговаряме умело за вашите интереси.

Как TopParceli.bg може да увеличи стойността на моя парцел?

Анализираме конкуренцията, търсим потенциални купувачи и определяме най-подходящата цена за вашия парцел. Рекламираме вашия парцел на различни канали, за да достигнем до широк кръг от потенциални купувачи.

Какви са признаците, че моят парцел има скрит потенциал?

Близостта до транспортни връзки, комуникации, атракции или други важни обекти може да увеличи стойността на вашия парцел. Ако вашият парцел разполага с природни ресурси, това може да му придаде допълнителна стойност. Ако е възможно да се промени предназначението на вашия парцел, това може да отвори нови възможности за неговото ползване и да увеличи стойността му.

Как мога да се предпазя от измами при продажба на парцел?

Свържете се с лицензирана компания за недвижими имоти. Внимателно прочетете договора за продажба, преди да го подпишете, и се уверете, че всички условия са ясни и прозрачни.

Какви са предимствата на това да продам парцела си с TopParceli.bg?

Ще получите максимална възвръщаемост на инвестицията. Ще се погрижим за всички детайли по сделката, за да ви спестим излишно губене на време.

Съдействате ли при изготвяне на документи?

Да, нашите агенти ще подготвят цялата документация, необходима за продажба на парцела.

Оценка на Статията:

5.0
(3 Отзива)
5
(3)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)

Отзиви за статията

Петър Владов

Имах голям парцел, но ми беше изключително трудно да намеря подходящ купувач. TopParceli.bg предложиха да изградим път до имота, за да го направим по-достъпен и атрактивен за инвеститори. Те се погрижиха за всички подробности, включително проучване на пазара и реклама. Резултатите бяха впечатляващи – успяхме да продадем парцела на много по-висока цена, отколкото очаквах. Страхотен екип, който наистина знае как да максимизира стойността на имота!

29 юни 2024

Ясен Асенов

Моят парцел беше с неправилна форма и мислех, че никога няма да го продам. TopParceli.bg обаче видяха потенциал в него. Направиха много добро видео представяне и привлякоха инвеститори. Продадох имота на добра цена!

19 юни 2024

Марина Попова

Парцелът ми имаше страхотна гледка към планината, но не знаех как да се възползвам от това. Екипът на TopParceli.bg предложи да обявим мястото като подходящ парцел за къмпинг. Те се погрижиха за всички документи, помогнаха ми с планирането и дори организираха първоначалните рекламни кампании. След няколко месеца парцелът се продаде!

04 май 2024

Напиши отзив за Как TopParceli.bg помага да увеличите стойността на вашия парцел

 • ( от 1 до 5 )
 • Това поле е за целите на валидирането и трябва да останат непроменени.
 • Парцел с. Мусачево 38859 m2 #267 - TopParceli.BG
  Парцел с. Мусачево 38859 m2 #267 - TopParceli.BG
  с. Мусачево    /   3 497 300 без ДДС
  38 859 м2     /     50 500 м2 РЗП
  Виж Повече
  Парцел с. Равно поле 9065 m2 #266 Как мога да сравня цената на моя парцел с други парцели в района? - TopParceli.BG
  Парцел с. Равно поле 9065 m2 #266 Какво мога да очаквам от агента на недвижими имоти? - TopParceli.BG
  с. Равно поле    /   2 500 000 без ДДС
  9 065 м2     /     8 000 м2 РЗП
  Виж Повече
  Парцел кв. Банкя 238339 m2 #260 - TopParceli.BG
  Парцел кв. Банкя 238339 m2 #260 - TopParceli.BG
  гр. София, кв. Банкя    /   4 500 000 без ДДС
  238 339 м2     /     67 500 м2 РЗП
  Виж Повече
  Парцел кв. Симеоново 20000 m2 #253 - TopParceli.BG
  Парцел кв. Симеоново 20000 m2 #253 - TopParceli.BG
  гр. София, кв. Симеоново    /   3 200 000 без ДДС
  20 000 м2     /     8 904 м2 РЗП
  Виж Повече
  Парцел гр. Долна Баня 3822 m2 #264 - TopParceli.BG
  Парцел гр. Долна Баня 3822 m2 #264 - TopParceli.BG
  гр. Долна Баня    /   250 000 без ДДС
  3 822 м2     /     5 733 м2 РЗП
  Виж Повече
  Парцел с. Мало Бучино 7440 m2 #263 - TopParceli.BG
  Парцел с. Мало Бучино 7440 m2 #263 - TopParceli.BG
  с. Мало Бучино    /   380 000 без ДДС
  7 440 м2     /     5 000 м2 РЗП
  Виж Повече

  Свържи се
  с нашия екип

  Стоян Зидаров

  Стоян Зидаров

  Собственик и консултант на TopParceli.BG
  Иван Стоянов

  Иван Стоянов

  Собственик и консултант на TopParceli.BG
   - 
  Bulgarian
   - 
  bg
  Chinese (Simplified)
   - 
  zh-CN
  English
   - 
  en
  German
   - 
  de
  Russian
   - 
  ru